Input your search keywords and press Enter.

Radionica o pomorskom dobru

UDD – Udruga za demokratsko društvo, Udruga DOBRA i Centar za održivi razvoj poziva
predstavnike organizacija civilnoga društva, kao i sve zainteresirane građane na radionicu o pomorskom dobru, koja će se održati u Dubrovniku, u prostorijama Art Radionice Lazareti, Ul. Frana Supila 5, u subotu, 21. listopada 2017. godine, od 11 – 13 sati.

Radionicu vodi Enes Ćerimagić, stručnjak za pravo okoliša iz Zelene akcije. U petak 20. listopada predstavnici partnerskih organizacija će na ulicama Dubrovnika dijeliti tiskane materijale iz projekta i s građanima razgovarati o projektnim temama.

Aktivnosti su dio projekta “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima iprirodnim resursima”, koji se provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti i transparentnosti uupravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Mole se  zainteresirani da svoj dolazak na radionicu potvrde na adresu dobra.udruga@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *