Input your search keywords and press Enter.

Promotivne izvedbe uz Dubrovački zimski festival u teatru!

Dubrovački zimski festival je započeo ovaj vikend a time i niz programa po promotivnim cijenama u Kazalištu Marina Držića. Ovaj vikend su sve izvedbe bile popunjene do posljednjeg mjesta, a teatar Vas očekuje sa sjajnim predstavama i narednih dana! “Odjenuti” gole” prema tekstu Luigija Pirandella je na rasporedu 7. & 8. prosinca s početkom u 19:30h uz promotivnu cijenu ulaznice od 30kn u sklopu DZF-a. Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

“Odjenuti gole” u režiji talentirane mlade redateljice Marine Pejnović uključuje sve Pirandellove postupke koje inače koristi te se također naslanja na novelu “Tragedija jednog lika”. Prva rečenica je ‘stara mi je navika svake nedjelje popodne primati i saslušavati likove svojih budućih novela’, koja zbilja predočava i rastvara jedna prostor igre i ludens – meta teatralnost – što je ispred zastora, a što iza, kad je netko lik, a kad osoba.

IGRAJU: Ersilia Drei – NIKA LASIĆ, Franco Laspiga – BERNARD TOMIĆ, Grotti – HRVOJE SEBASTIJAN, Ludovico Nota – ZDESLAV ČOTIĆ, Alfredo Cantavalle – EDI JERTEC, Onoria – MIREJ STANIĆ, Emma – NINA HLADILO.

KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.