Input your search keywords and press Enter.

Promocija knjige “Vidim te” tate Slavena

Predstavljanje knjige “Vidim te” autora Slavena Vujića, u javnosti poznatijeg kao tata Slaven, održat će se u srijedu, 4. siječnja, u Čitaonici Narodne knjižnice Grad u 18 sati.

Promocija je dobrotvornog karaktera, jer se prodajom knjiga prikupljaju sredstva za izgradnju i uređenje grada Anđela u dvorcu Dioš pokraj Daruvara, centra za rehabilitaciju i pomoć djeci s poteškoćama.

U četiri poglavlja, Put; Istina; Život i Grad Anđela Vujić dokazuje kako njegova knjiga nije još jedna knjiga o autizmu, već knjiga o otkriću punoće života uz jednostavno drukčije forme življenja. Tata Slaven dobitnik je humanitarne nagrade Ponos Hrvatske 2015., te je prepoznat po svojem društveno korisnom radu za dobrobit djece i mladih s teškoćama u razvoju. Svi zainteresirane više informacija o tati Slavenu i njegovim aktivnostima mogu saznati na internetskoj stranici www.tataslaven.com.

Slaven Vujić, poznatiji kao tata Slaven, nekadašnji je menadžer i poduzetnik koji je svoj život posvetio radu na dobrobit djece i mladih s teškoćama u razvoju. Razlog tomu je njegov 5 godišnji sin Vito, dječak koji pati od poremećaja iz spektra autizma. Krajem 2014. godine Tata Slaven je osnovao udrugu Senzori za pomoć djeci i mladima sa senzornim poremećajima.Tata Slaven je dobitnik humanitarne nagrade Ponos Hrvatske 2015. Početkom kolovoza 2016. godine Tata Slaven je pokrenuo Dom anđela. U njegovoj kući, u malom, zagorskom selu Igrišće, smještaj nalaze obitelji djece koja dolaze u Zagreb na preglede, kontrole, operacije i sl. Od rujna 2016. godine Tata Slaven živi u dvorcu Dioš, nadomak Daruvara. Napustio je sve i otišao za ono što doživljava Božjim pozivom – izgraditi Grad anđela za djecu i mlade s teškoćama u razvoju. Na čestim susretima s djecom Tata Slaven zagovara zajedništvo i ljubav, ističući kako smo svi jedno društvo ispod jednog neba, blagoslovljeni različitim formama življenja u Božjem krilu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *