Input your search keywords and press Enter.

U suradnji Dubrovačkih knjižnica i Udruge samostalnih umjetnika Dubrovnik (USUD), u srijedu, 30 listopada 2019.,održat će se promocija slikovnice i književna večer u Čitaonici Narodne knjižnice s početkom u 18 sati.

Ana Bašić će imati promociju slikovnice ”Šaljivi brojevi” koji na primjeren način uči djecu kako se pišu osnovni brojevi i što oni znače. Slikovnica nije obojana, već je djeci prepuštena u interakciju crteža i slikovne obrade istog, kako bi dojam upoznavanja samog broja bio efektniji, a pisana je u stihu. Glavni i sporedni likovi slikovnice su životinje koje poprimaju govorni jezik, pa je komunikacija između čitatelja i Šaljivih brojeva jednostavnog karaktera,dok djeci omogućava među ostalim da razvijaju i svoju kreativnu osobnost.U promociji slikovnice sudjelovat će i Dječji zbor Dubrovnik koji vode Sanja Dražić i Paola Dražić Zekić.

Nakon toga slijedi sudjelovanje autorica kojima je Županija preko Udruge otkupila knjige a to su: Katica Protić i Janja Previšić. Također, Antun Anđelić će promovirati svoju prvu zbirku ‘’Poezija moje duše’’, a događaj će uveličati i glazbene izvedbe operne pjevačice Diane Hilje, prof klavira Marine Asić, i na gitari učenice muzičke škole Katarine Mrvalj.

 

 

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.