Input your search keywords and press Enter.

Promocija deficitarnih obrtničkih zanimanja

ODRŽAN PRIPREMNI SASTANAK NA TEMU PRIPREME PROVOĐENJA PROJEKTA PROMOCIJE DEFICITARNIH OBRTNIČKIH ZANIMANJA

 U sali za sastanke HZZ-a Područnog ureda Dubrovnik u petak je održan sastanak na temu pripreme provođenja projekta Promocije deficitarnih obrtničkih zanimanja u 2020. godini.

Projekt Promocije deficitarnih obrtničkih zanimanja pokrenut je još 2007. godine, te je namijenjen učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima, kako bi im se pomoglo u odabiru budućeg zanimanja.

Sastanak su organizirale Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije i HZZ – Područni ured Dubrovnik, nositelj i partner u projektu. Pozivu su se odazvali Đivo Brčić, pročelnik Ureda za obrazovanje, šport, socijalnu skrbi i civilno društvo, ravnateljice i ravnatelji osnovnih škola s područja Konavala, Župe dubrovačke i grada Dubrovnika. Svi sudionici su podržali ovakav projekt, te je zaključeno da predstavnici škola predlože termine održavanja prezentacije u svojim ustanova. Krajem idućeg tjedna će se utvrditi konačan raspored prezentacija.

Predsjednik Obrtničke komore                             Predstojnik HZZ-a – Dubrovačko – neretvanske županije:                  Područnog ureda Dubrovnik:
Toni Jakić,v.r.                                                            Dasen Jasprica,v.r.        

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *