Input your search keywords and press Enter.

Pročelnik Miho Katičić primio predstavnike Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primio je danas u Maloj vijećnici predstavnike Dječjeg gradskog vijeća, Dječjeg foruma te predstavnike Društva Naša djeca Dubrovnik.

 

Na održanom prijemu, koji se tradicionalno održava u sklopu Dječjeg tjedna, mali i mladi predstavnici Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma iznijeli su neke od problema s kojima se susreću u svakodnevnom životu te su iznijeli svoje prijedloge i sugestije rješenja navedenih problema.

Pročelnik Miho Katičić se zahvalio mladim predstavnicima na njihovim prijedlozima pohvalivši način kako pristupaju svojoj ulozi u Dječjem gradskom vijeću.

„Upravo sam bio u obilasku dva vrtića. Jedna od njih je onaj u Lapadskim dvorima koji  otvara svoja vrata, dok su u drugome u tijeku radovi na obnovi vrtićkih prostora, a riječ je o vrtiću u Pilama. Mislim da ne postoji bolji način da se obilježi početak Dječjeg tjedna“, kazao je pročelnik Miho Katičić dodajući kako je rad s djecom „nešto što regeneria i drži čovjeka i daje zadovoljstvo“.

Pročelnik Katičić osvrnuo se i na dugogodišnji rad Društva Naša djeca ističući kako iz godine u godinu pokazuju i dokazuju kako su s razlogom dobitnici priznanja i nagrade Grada Dubrovnika, te kako Dubrovnik kao Grad prijatelj djece iz godine u godinu nastoji unaprijediti svoj odnos prema najmlađima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *