Input your search keywords and press Enter.

Centar Josipovac je u utorak, 17. prosinca zasjao posebnim blagdanskim ugođajem kojeg su korisnici i djelatnici priredili za svoje prijatelje, suradnike i dobročinitelje.

Priredbu „Božić u Josipovcu“ na kojoj su korisnici vrijedno radili uveličali su župan Nikola Dobroslavić i njegova zamjenica Žana Marović, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli, zamjenik načelnika Općine Konavle Ivo Radonić, te ostali predstavnici javnih ustanova i udruga.

Iskrene i jednostavne blagdanske želje korisnika dotaknule su srca prisutnih i dočarale prave vrijednosti Božića. U zahvalnosti svima koji daju svoj doprinos i potpomažu rad ustanove tijekom cijele godine v.d. ravnateljica Jelena Đuraš Gleđ uručila je prigodne poklone zahvale koje su korisnici pripremili s puno ljubavi i truda te je sve prisutne pozvala na prigodan blagdanski domjenak.

Bogati blagdanski sadržaj u Centru Josipovac ove godine posebno je razveselio korisnike koji su se vrijedno pripremali za advent ukrašavanjem ustanove i izradom božićnih ukrasa. Posebno su ponosni na sudjelovanje na 1. adventu u Župi Dubrovačkoj za koji su izradili okvir za fotografiranje koji je predstavljen na otvaranju adventa.

Ovom prigodom otvorena je i izložba božićnih ukrasa koje su korisnici marljivo pripremali i na kojoj je svatko mogao pronaći nešto prigodno za poklon svojim bližnjima.

Foto: Nikša Duper

 

v.d. ravnateljica

Jelena Đuraš Gleđ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *