Input your search keywords and press Enter.

U petak, 3. svibnja je u Zagrebu predstavljena kandidacijska lista Narodne stranke – REFORMISTI za predstojeće izbore za Europski parlament. Uz predsjednika stranke i nositelja liste Reformista Radimira Čačića, predstavljanju su nazočili i kandidati Andro Vlahušić, Darinko Dumbović, Natalija Martinčević, Alenka Košiša Čičin-Šain, Anita Velić Fabijanić, Zemir Delić, Ervin Vičević i Tomislav Paljak.

 

Predsjednik Stranke i nositelj liste Radimir Čačić je istaknuo kako 14 posto radno sposobnog stanovništva Hrvatske radi u zemljama Europske unije, odnosno izvan Hrvatske, što je brojka od čak 348 tisuća ljudi. Dodao je kako je trošak za obrazovanje tih ljudi na godišnjoj razini bio 300 milijuna eura i naglasio da su nužne kompenzacijske mjere kako bi zadržali barem demografsku supstancu i opstali kao zemlja i kao narod.

 

Andro Vlahušić je istaknuo kako Hrvatska iz niza razloga ima šansu biti lider i koordinator procesa širenja Europske unije na prostor Jugoistočne Europe, naravno pod jasno određenim kriterijima koje je i sama morala zadovoljiti prilikom ulaska u Europsku uniju.

 

Reformisti su ovom prilikom naglasili kako je važno da Hrvatska u Europskom parlamentu ima jake i snažne predstavnike, ljude koji su se svojim radom dokazali i koji iza sebe imaju mjerljive rezultate te pozvali građane da na izborima 26. svibnja na podrže listu Reformista pod brojem 19.

Narodna stranka – REFORMISTI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.