Input your search keywords and press Enter.

Treningom za europske distributere predstavljena je nova Mazda 3 koja je krajem mjeseca ožujka obilježila početak još jedne izvrsne MICE sezone u Valamarovim hotelima na Babinom kuku. Novi model Mazde 3 u Dubrovniku je okupio više od 850 sudionika u čak tri Valamarovahotela – Valamar Collection Dubrovnik President, Valamar Lacroma Dubrovnik te Valamar Argosy. Uz mnogobrojne posjete korporativnih grupa i velikih međunarodnih skupova u Valamarovim  hotelima, sredinom travnja hotel Valamar Lacroma Dubrovnik biti će ponosni domaćin međunarodne konferencije EENA 112.

European Emergency number Association (EENA 112) u Dubrovniku će okupiti više od 750 stručnjaka koji brinu o javnoj sigurnosti, od profesionalnih službi sigurnosti, do mobilnih operatera i predstavnika EU institucija. U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik, raspravljat će se o novim tehnologijama u javnoj sigurnosti poput korištenja dronova, ali i o prijetnjama klimatskih promjena. Zanimljivo je naglasiti da će na spomenutoj  konferenciji  sudjelovati i član ekipe ronioca koji su spašavali djecu iz poplavljene špilje na Tajlandu u lipnju prošle godine.

Da je interes za organizacijom poslovnih događaja na jugu Hrvatske iz dana u dan sve veći dokazuje odlična MICE predsezona dok su navedeni poslovni događaji samo dio onoga što nas na Babinu kuku ove godine očekuje.

S obzirom da kompleks naših hotela u Dubrovniku nudi vrlo širok spektar mogućnosti za MICE poslovanje uključujući vrhunsku kvalitetu objekata i usluga do brojnih lokacija idealnih za razna zahtjevna događaje poput gala večera, večera dobrodošlice sve do raznih “team buildingaktivnosti brojni poslovni događajiočekivan su ishod”, ističe Marilka Tovarac, voditeljica odjela MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere.

Obujam ulaganja, najveći kongresni kapaciteti u regiji te stručno osoblje samo su neki od pokazatelja postavljanja visokih standarda u području organizacije poslovnih događaja Valamarovih dubrovačkih objekata, bez obzira na to radi li se o manjim sastancima ili pak velikim kongresima koji okupljaju tisuće sudionika dok smo uz sve navedeno neizmjerno ponosni što  nas i struka kontinuirano prepoznaje. Naime hotel Valamar Lacroma Dubrovnik već je pet godina uzastopce ponosni dobitnik prestižne nagrade World Travel Awards za najbolji poslovni hotel u Hrvatskoj što je još jedna potvrda naših najviših standarda poslovanja”, zaključila je Marilka Tovarac.

 

 

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.