Input your search keywords and press Enter.

Predstavljanje programa stipendiranja učenicima turističko-ugostiteljskih školi Dubrovačko-neretvanske županije

Valamar Riviera učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja širom Hrvatske osigurava 200 stipendija u sufinanciranom iznosu od 1.000 kuna mjesečno uz zapošljavanje po završetku školovanja i mogućnost razvoja karijere te kontinuirano usavršavanje i edukaciju. Kako bi se učenicima i profesorima srednjih strukovnih škola prezentirale prednosti i uvjeti Valamarovih stipendija,  tijekom idućih tjedana Valamar Riviera će po srednjim školama diljem Hrvatske organizirati predstavljanje programa, a za Dubrovačko-neretvansku županiju raspored je sljedeći:

 Za područje grada Dubrovnika, prezentacija će se održati u ponedjeljak 24.10 u Turističkoj i ugostiteljskoj školi  Dubrovnik (Župska 2) s početkom u 18 sati.

Za područje Ploča, prezentacija je u utorak, 25.10. u Srednjoj školi Andrije Kačića Miošića (Tina Ujevića 2) s početkom u 17 sati.

Za područje Metkovića, prezentacija će se održati u srijedu 26.10. u Srednjoj školi Metković (Kralja Zvonimira 12) s početkom u 18 sati.

 Također, u slučaju da učenici, roditelji i nastavnici nisu u mogućnosti prisustvovati prezentaciji, više informacija o programu stipendiranja mogu pronaći na web stranici www.valamar.com/stipendije, odnosno javiti se na adresu stipendije@valamar.com.

Aleksandra Pernar
SENIOR CONSULTANT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *