Input your search keywords and press Enter.

Poziv na edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska gorska služba spašavanja pozivaju vas na edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, koja će se održati u pustolovnom parku Cadmos Village, na adresi Komaji 3 u Konavlima, 16. i 17. svibnja.

Trenutni zakonski propisi ne definiraju obavezu certificiranja pustolovnih vodiča, no pustolovne aktivnosti nerijetko se organiziraju na nepristupačnim terenima, stoga je stručnost vodiča bitna. HGK smatra da se u pustolovni turizam moraju uvesti standardi te propisati minimalni uvjeti koje bi vodiči pustolovnih tura morali zadovoljiti kako bi i usluga koju pružaju bila zadovoljavajuća i bez posljedica za zdravlje turista.

Obuku će izvoditi instruktori Hrvatske gorske službe spašavanja, koji će polaznike upoznali sa osnovama meterologije, teoriji orijentacije i kartografije, opasnostima u prirodi i naćinu pružanja prve pomoći. Cjeloviti program edukacije možete pronaći ovdje.

Iznos kotizacije za tvrtke članice HGK je 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK te za fizičke osobe cijena 300 kuna. Kotizacije uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju dva dana, završnu provjeru znanja te uvjerenje o pohađanju. Podatke za uplatu potražiteovdje.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo ispunite online prijavnicu i uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefonski broj 020/312-090.

ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *