Input your search keywords and press Enter.

Pozicija zaslužena temeljem više od dva milijuna recenzija gostiju godišnje

CELENGA APARTMENTS nalazi se na drogoj poziciji Expedia Insiders’ Select® 2015 među 650 smještajnih objekata širom svijeta

DUBROVNIK, HRVATSKA – 16. srpanj 2015. – CELENGA APARTMENTS danas objavljuje da je proglašen drugo najbolje ocijenjenim smještajnim objektom u svijetu i prvi u Europi, u pragramu Expedia Insiders’ Select hotel 2015. Ovaj godišnji popis predstavlja pozicioniranje svjetskih hotela s najboljim recenzijama temeljem povratnih informacija klijenata na web-stranici Expedia.com®. Klasa 2015. Insiders’ Select hotela zasniva se na više od dva milijuna provjerenih recenzija klijenata, što znači da je Expedia® potvrdila rezervaciju putnika na Expedia.com kako bi putnik mogao napisati recenziju za smještajni objekt. Pobjedničke hotele ove su godine Expedia putnici prepoznali kao smještajne objekte vrhunskih svjetskih odredišta s izvrsnom općom uslugom za goste i koji su održali minimalnu ocjenu recenzija gostiju od 4,7 od mogućih 5.

U svojoj osmoj godini Expedia nastavlja iskorištavati recenzije putnika i poznavanje lokalnog tržišta kako bi pripremala ovaj izuzetno iscrpan popis vrhunskih hotela koji će pomoći korisnicima da budu sigurni da su donijeli najbolju moguću odluku u pogledu rezervacije. Popis za 2015. imenuje 650 ekskluzivnih smještajnih objekata kao pobjedničke hotele programa Insiders’ Select među smještajnim objektima dostupnim za rezervaciju na web-stranicama kompanije Expedia, Inc. diljem svijeta.

«Cijeli tim tvrtke Pervanovo u čijem su vlasništvu Celenga Aparmani iznimno je ponosan zbog ovog uspjeha. Ocijenjeni smo kao drugi najbolji smještajni objekat u cijelom svijetu i prvi u Europi. Veliko priznanje za nas i poticaj da održimo kvalitetu na istoj ili višoj razini.», izjavio je Dario Borovina, direktor tvrtke Pervanovo.

„Izuzetno smo zadovoljni što možemo predstaviti ovu odabranu skupinu hotela koji su premašili očekivanja klijenata u ključnim aspektima doživljaja hotela.” izjavio je John Morrey, Potpredsjednik i Glavni direktor kompanije Expedia.com. „Pružajući putnicima uvid u recenzije stvarnih klijenata hotela pružamo znanje za donošenje informiranih odluka o rezervacijama.”

***
Više o CELENGA APARTMANIMA
Celenga Apartmani u vlasništvu tvrtke Pervanovo nalaze se u povijesnoj jezgri Dubrovnika i kombiniraju povijesni ugođaj sa pogodnostima suvremenog života. Sastoje se od 4 studio apartmana, jednog dvokrevetnog penthouse apartmana te samostojećeg luksuznog apartmana Domino koji se prostire na tri kata i nalazi na par koraka od same zgrade Celenga Apatmana.
Različite veličine apartmana nude različiti nivo udobnosti. Svi apartmani su kompletno opremljeni i posjeduju LCD TV sa satelitskim programima, DVD, klimatizaciju, sve potrebne kuhinjske aparate, velike kupaonice, besplatno korištenje wifi-a itd. Zajedničke prostorije nude dodatni prostor, a praonica koju gosti mogu koristiti besplatno je vrlo pogodna za duže boravke.
Svaka smještajna jedinica unutar Celenge nosi ime jedne od dubrovačkih tvršava koje su stoljećima branile slobodu Grada.
Mjesto gdje se nalaze Celenga Apartmani bilo je nekad granica povijesne jezgre Dubrovnika čemu svjedoči impresivni i masivni svod neposredno pored naše zgrade, koji je bio ulaz u Grad. Zapravo ulica se prvi put spominje u petom izdanju Dubrovačkog statuta iz 1272. Tijekom nadolazećih godina Ragusa, kako se nekad zvao Dubrovnik, se širi i postaje onakav kakvog ga danas znamo. Zgrada Celenge i okolne kuće bile su poznate i vrijedne zbog bunara koji su se nalazili ispod kuća. Okolni su stanovnici redovito dolazili po svoje dnevne količine tekuće vode. Vjerojanto je i ime Celenga izvedeno od grčke riječi “kelon” koja u doslovnom prijevodu znači mehanizam za izvlačenje vode iz bunara. Celenga kao građevina predstavlja tipični primjer dubrovačke arhitekture srednje klase trgovaca i pomoraca.

IZVOR: www.celengaapartments.com / www.pervanovo.com

Više o Expedia.com
Expedia.com jedna je od najvećih svjetskih putničkih web-lokacija* s punom uslugom koja svaki mjesec milijunima putnika olakšava planiranje i rezerviranje putovanja. Expedia.com nudi najnoviju tehnologiju i najširi izbor vrhunskih odredišta za odmor, jeftine karte, posebne ponude hotela, rent-a-car agencije, vjenčanja na odredištu, posebne ponude za krstarenja i aktivnosti, atrakcije i usluge na odredištu te aplikacije za putovanje. Uz jamstvo najbolje cijene kompanije Expedia, korisnici web-stranice Expedia.com mogu dobiti najbolje cijene online dostupne za sve vrste putovanja.

Expedia, Expedia.com, Expedia Insiders’ Select, Insiders’ Select i logotip Airplane trgovački su žigovi ili registrirani trgovački žigovi kompanije Expedia, Inc. u SAD-u i/ili drugim državama. Ovdje spomenuti nazivi drugih proizvoda i kompanija vlasništvo su svojih odgovarajućih vlasnika © 2015 Expedia, Inc. Sva prava pridržana. CST # 2029030-50

*Na temelju usporedbe s drugim online putničkim agencijama s punom uslugom koje se definiraju kao one koje globalnoj bazi klijenata pružaju usluge rezerviranja i usluge povezana uz zračni promet, hotelski smještaj, krstarenja, automobile i aktivnosti. Podaci se temelje na mjerenjima usluge comScore Media Metrix za kompaniju Expedia, Inc. web-stranice na svjetskoj razini i za prosječan mjesečni broj jedinstvenih posjetitelja, za razdoblje listopad 2012. do rujan 2013.
IZVOR: Expedia.com
Web-stranica: http://www.expedia.com/

Pervanovo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.