Input your search keywords and press Enter.

Povjerenica Medović primila hrvatske prvakinje ŽKK Ragusa

U povodu osvajanja prvenstva Hrvatske u mini košarci povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Grad Dubrovnik Nada Medović primila je danas mlađe kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Ragusa i njihove trenerice Cvetanu Matić i Almu Majstorović.

Povjerenica Medović mladim košarkašicama i njihovom vodstvu uputila je čestitku na povijesnom uspjehu ostvarenom na završnom turniru prvenstva Hrvatske u mini košarci za uzrast do 11 godina održanom u Đurđevcu i Virju.

Ovom prilikom Povjerenica im je uručila i prigodne poklone i poželjela sreću na budućim natjecanjima uz poruku da uz ovakve mlade nade nema straha za dubrovački sport.

Naslov državnih prvakinja osvojile su izborile su Paula Miljanić, Lara Mezei, Ilma Šarotić, Paula Lobaš, Ella Majstorović, Jeylin Donertas, Dolores Stabile, Marta Jerković, Andrea Milat, Mara Žuvela, Danijela Đurić, Una Majstorović, Martina Lončar, Inda Čustović, Iva Tokić i Lući Jeić. Ella Majstorović je izabrana za najbolju igračicu, a ujedno je najbolji strijelac državnog prvenstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *