Input your search keywords and press Enter.

Koronavirus pandemija je potresla cijeli svijet, uzrokujući oprez, socijalno distanciranje i otkazivanje brojnih planova. Život kakvog poznajemo je stavljen na čekanje. U nadi da će ovaj primjer biti inspirativan malim poduzetnicima, donosimo vam korona-priču o poduzetnicima koji stoje iza projekta PuzzlePunks, a koji su transformirali ovu poslovnu krizu u priliku za kreiranje nečeg novog.

PuzzlePunks je brend Escape Rooma koji su osmislili Diana Marlais i Bogdan Dascalescu, par iz Dubrovnika, koji na Vojnoviću imaju dvije sobe pune zagonetki, jedna ispirirana Igrom Prijestolja, a druga periodom Dubrovačke Republike.Prilagodili su se koronavirus krizi, pretvorivši svoj escape room inspiriran Igrom Prijestolja u virtualnu online igru.  Sada vi, vaša obitelji i prijatelji možete sudjelovati u ovoj zabavnoj igri punoj izazova, iz udobnosti svog kauča, gdje god se u svijetu nalazili.

Mi smo prva kompanija u Hrvatskoj koja pruža escape room igru online putem videa uživo & jedni smo od prvih u svijetu koji su uspješno proveli taj konceptponosno tumači Marlais.

Naše rezervacije su svakim danom bivale otkazane i opstanak posla je sve više bio pod upitnikom. Cijeli svijet se jednostavno zaustavio, i zapravo nismo znali kako pokriti sve troškove poslovanja bez ikakvih prihoda. Baš u vrijeme kad smo saznali da očekujemo bebu. Potreba je majka svih izuma, pa nas je tako i u našem slučaju, natjerala da budemo kreativni, da se prilagodimo i uvedemo promjene.

Virtualna escape room igra vodi vas u svijet Igre Prijestolja gdje vi i vaš tim imate 60 minuta za Spasiti Kraljev Grudobran. Pravi živi avatar vam je na raspolaganju kroz video uživo i morate ga navoditi da pretraži cijelu sobu, i pazi na tragove. Avatar su vaše oči i ruke u sobi – hodajući, gledajući i uzimajući u ruke predmete prema vašim uputama. Obratite pažnju na igru, i na ono što se događa u sobi te uz malo timskog rada provedite 60 minuta rješavajući zagonetke i zabavljajući se sa prijateljima u ovoj uzbudljivoj igri.

Naš san je doprijeti do više igrača diljem Hrvatske i ponuditi im lijepo iskustvo, okupiti prijatelje u rođendanskoj igri ili zanimljivoj vikend aktivnosti, kaže Dascalescu.

Možete rezervirati igru za sebe i svoju ekipu ili kupiti poklon bon, ukoliko želite nekoga iznenaditi epskim poklon za rođendan ili godišnjicu. Escape room vježba timski rad budući se bazira na komunikaciji i suradnji, pa je stoga i super ideja kako kvalitetno provesti vrijeme sa svojim prijateljima u ova teška izolirajuća vremena, a opet na sigurnoj udaljenosti.Escape Room mogu igrati 2-5 igrača koji ne moraju biti na istoj lokaciji tijekom trajanja igre.

Za više informacija i rezervacije pogledajte njihovu stranicu puzzlepunks.com.

 

 

Puzzle Punks Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *