Input your search keywords and press Enter.

Potpisan ugovor sa Zračnom lukom za najdulju shuttle liniju u Hrvatskoj

Potpisan je ugovor sa Zračnom lukom Dubrovnik za najdulju shuttle liniju u Hrvatskoj i jednu od najduljih u EU.

Ova bi nova usluga mogla doprinjeti porastu broja nocenja u nasoj županiji, a ne samo u Dubrovniku. Mnogi su gosti odustajali od dolaska na naše otoke ili Pelješac kada su uvidjeli da im za to treba jos nekoliko sati voznje i s cijenom dosadašnjih transfera. Od 30.04.2017 to postaje prošlost. Više informacija i vozni red:

Dopustite da vam predstavimo potpuno novu uslugu u 2017. godini. U dogovoru sa Zračnom lukom Dubrovnik odlučili smo uvesti shuttle prijevoz za goste koji dolaze na i odlaze sa Zračne luke Dubrovnik.

Prema ugovoru odgovorni smo za pokrivanje sjeverozapadnog dijela županije, točnije za sva mjesta koja se nalaze iza Dubrovnika u pravcu sjeverozapada kada se krećete iz zračne luke.

Zbog specifičnosti usluge i širine područja definirali smo polazna vremena iz Zračne luke Dubrovnik i povratno za Zračnu luku Dubrovnik. Vožnje će se odvijati svaki dan u periodu od 30.04.2017. do 01.10.2017. a ukolko se ukaže potreba produžit ćemo i cijeli deseti mjesec.

Kako je ovo prva godina obavljanja usluge daljnji raspored vožnje za period nakon 01.10.2017. dostavit ćemo Vam na vrijeme prema odlukama društva. Trenutni raspored polazaka k i iz zračne luke možete pronaći ispod ovog teksta sa cijenama.

Početna satnica polazaka iz Zračne luke Dubrovnik će se po potrebi nadopunjavati ovisno o bookingu. Dolje ispod navedena satnica su unaprijed garantirani polasci iz i prema zračnoj luci. Garantiramo slobodno mjesto u vozilu za sve prijavljene bookinge najkasnije 12 sati prije polaska.

Sva vozila su klimatizirana te ispunjavaju minimalne tehničke uvjete iz Zakona o sigurnosti na cestama kao i Zakona o prijevozu u cestovnom prometu. Tvrtka je licencirana za pružanje usluga shutlle prijevoza te ispunjava sve zakonske odredbe.

Ukoliko imate potrebe za uvođenje još nekih polazaka sa ili ka zračnoj luci slobodno nam se obratite sa zahtjevom i/ili prijedlozima, vrlo rado ćemo im udovoljiti ukoliko budemo u mogučnosti.

Prednosti jednog ovakvog projekta su višeznačne za sve destinacije na ruti kojom će prolazit shuttle bus a i nešto šire. Unaprijeđujemo ponudu destinacija povečavajući dostupnost iste za sve strane, ali i domaće putnike.

Putovanje pojednostavljujemo i omogućujemo planiranje unaprijed pri bookiranju zrakoplovnih karata. Uspješnost projekta vrlo je osjetljiva na dostupnost informacija putnicima o postojanju usluge kao takve.

Ono što očekujemo od sustava locco turističkih zajednica je potpora u marketinškom i informativnom smislu. Mišljenja smo da nam je zajednički cilj napraviti destinaciju atraktivnijom i dostupnijom za sve vrste putnika. Ovom uslugom povečavamo mogučnost odluke gosta da odabere baš neku od destinacija na ruti shuttle busa jer direktno i osjetno smanjujemo trošak dolaska i odlaska. Zbog svih prije navedenih informacija molili bi da projekt dijelom shvatite i kao svoj te da se svi svesrdno potrudimo oko njega, da opstane i doprinese razvoju ovog dijela županije kao i svih destinacija koje uključuje.

Edita Drušković, marketing and PR manager, Korkyra Media

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *