Input your search keywords and press Enter.

Posebna regulacija prometa zbog rekonstrukcije Zagrebačke ulice

Zbog izvođenja radova na pojačanom održavanju Zagrebačke ulice ista će biti zatvorena za promet svih vozila, osim interventnih, na dijelu od Javne garaže pa do spoja s Ulicom Petra Krešimira IV od dana 9. studenog do 24. prosinca 2015. godine.

U vrijeme izvođenja navedenih radova promet ulicom Branitelja Dubrovnika odvijat će se dvosmjerno za sve kategorije vozila dok će se promet vozila Ulicom Iza Grada, od Pila do „Vatrogasaca“, odvijati  suprotnim smjerom vožnje od sadašnjega.

Sva vozila koja prometuju iz smjera Ilijine glavice prema povijesnoj jezgri preusmjeravati će se na Ulicu Vladimira Nazora, Vukovarsku ulicu, Ulicu Dr. Ante Starčevića, Branitelja Dubrovnika pa nadalje na Ulicu Iza Grada prema odredištu.

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i Lapadu usmjeravat će se na ulicu II. Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

Na navedenim ulicama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da prilagode vožnju privremenoj regulaciji prometa.

Foto: dubrovniknet.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.