Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Mato Franković, zamjenica Jelka Tepšić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica i gradski vijećnik Marijo Bekić položili su vijence i zapalili svijeće pored Spomen križa na groblju Boninovo povodom obilježavanja Dana neovisnosti Republike Hrvatske.

 

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća počast su odali i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, predstavnici PU dubrovačko-neretvanske te članovi obitelji poginulih i članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Misa zadušnica služit će se u dubrovačkoj Katedrali u utorak 8. listopada 2019. u 18:00 sati.

 

 

 

Željka Surla
Viši stručni suradnik III

One Comment

  • Zoro napisao:

    Što prvi s desna tu radi! On koji je je odgovoran za mobing i progon branitelja po bolnici koja tone u dugovima unatoc radu vrijednog i sposobnog osoblja zbog čega brojni liječnici i ostali zaposlenici odlaze ! On koji se hvalio “kako je donio epohalne odluke za dubrovačku bolnicu na mjestu gdje je Tito donio odluku o proboju na Sutjesci slikajući se ipred spomenika sa Titovim imenom “! On koji kao predsjednik tzv. akademske zajednice HDZ -a tvrdi javno kako je Miroslav Ilić najbolji pjevač na svijetu ( za one koji ne znaju sroski folk pjevač iz Srbije koji je pjevao četnilčke pjesme ! On koji dopušta da specijalizanti početnici pregledavaju branitelje u sklopu Sistematskih pregleda a ne najbolji stručnjaci. Jer za ovu zemlju su se borili ti branitelji koje sada diskreditira netko tko u ratu nije bio ali zato si uzima za pravo maltretirati one koji su dali svoj doprinos. Njegova pozicija je sramota za sve!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *