Input your search keywords and press Enter.

Počinje treći Regionalni summit poduzetnika: 300 najboljih

Treći po redu Regionalni summit poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 NABOLJIH“ će se odvijati od 4. do 6. ožujka u Dubrovniku (Hotelu Sheraton, Župa dubrovačka), te okupiti zavidnu brojku poduzetnika iz čak 13 europskih zemalja.

Na ovom, svojevrsnom, festivalu poduzetništva realizirat će se desetak različitih programskih kongresno-edukacijskih sadržaja, drugim riječima,  jedinstvenih skupova  o poduzetništvu i ekonomiji  na kojima će se kroz razgovor i druženje razmjenjivati profesionalna iskustva te promovirati značaj poduzetništva.

Na događanju, međuostalima koji vizionarski stvaraju novu vrijednost te trasiraju put za razvoj i napredak cjelokupnog društva, prisutvovat će slijedeći: Hrvatsku će predvoditiugledni poduzetnik Branko Roglić, predsjednik „ORBICO“ grupe; delegaciju Srbije, koju čini dvije trećine žena, predvodit će Dragoljub Vukadinović, čudotvorac milanovačkog „METALCA“; na čelu slovenske reprezentacije biti će Tanja Skaza, vlasnica i direktorica „PLASTIKE SKAZA“; Bosna i Hercegovina imat će vrlo raznoliku skupinu predstavnika od poduzetnika ali i onih javnih poduzeća, sveučilišta, udruga i razvojnih agencija; ispred Makedonije na čelu tima biti će predsjednik tamošnje Gospodarske komore Branko Azeski; crnogorsku delegaciju predvodit će Vasilije Kusovac, izvršni direktor Luke Kotor, dok s Kosova na Summit dolazi Alajdin Fusha; iz Njemačke dr. Bernard Prestel, dr. phil. Franz Shausberger iz Bruxellesa itd….

U sklopu ceremonije bit će promovirana tzv. dubrovačka Povelja za razvoj poduzetništva, koju su još 2015. i usvojili sudionici najavljenog  skupa. Dodatna vrijednost ovogodišnjeg susreta u Dubrovniku je i pokretanje inicijative europskih poduzetnika kako bi nadolazeća 2017.bila proglašena Godinom podzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *