Input your search keywords and press Enter.

Počela lokalna prodaja ulaznica za 69. Igre

Ured prodaje u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) od danas je otvoren za kupnju ulaznica za programe 69. Dubrovačkih ljetnih igara. Radno vrijeme je od 10 do 14 sati radnim danima (od ponedjeljka do petka), a početkom svibnja ured prelazi na cjelodnevni rad.

Dubrovačke ljetne igre i ove godine za sve stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije osiguravaju brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica. Uz predočenje osobne iskaznice, ostvaruje se popust od 30% na sve ulaznice, a kupnjom ulaznica za dvije dramske odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru. Novost je mogućnost obročnog plaćanja pa je tako Mastercard® i Maestro® karticama iznose veće od 500 kuna moguće platiti na dvije odnosno tri rate.

Pored ulaznica za premijerne izvedbe Krležinog Michelangela Buonarrotija u režiji Sebastijana Horvata na otoku Lokrumu, u prodaji su izvedbe gostujućih predstava Črna mati zemla Zagrebačkog kazališta mladih, Ljudi od voska Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu te Ujaka Vanje u produkciji ruskog Komornog teatra Voronjež kao i reprizne izvedbe lanjske dobitnice nagrade Orlando Marin Držić – Viktorija od neprijatelja. Ulaznice za brojne iščekivane glazbene programe također su već dostupne, poput koncerta Mische Maiskog sa Zagrebačkom filharmonijom, klavirskih recitala Ivana Krpana i Daniila Trifonova, Kvarteta Schumann, dva koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra s gostima solistima i dirigentima, koncerta kontratenora Andreasa Scholla s Ansamblom 1700 te okteta gitara Guitarrismo. U bogatom plesnom programu 69. Igara ističe se nastup belgijske plesne skupine Rosas s hvaljenim A Love Supreme, ali i Macbeth Teatra Bitef te Derviš i smrt Hrvatskog narodnog kazališta Split za koje su ulaznice također već u prodaji.

Upite vezane za kupnju ulaznica zaprima festivalski Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 107.

Dubrovačke ljetne igre, kao središte hrvatskog i svjetskog duha i kulture, kao mjesto stvaranja, a ne gostovanja, mjesto susreta, ideja i novih umjetničkih izričaja, i ove su godine tradicionalno podržali Ministarstvo kulture RH, Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija te brojni sponzori i donatori: Mastercard, ALH, Tele2, HEP, OTP banka, Croatia osiguranje, Ford, Kraš i drugi, kako bi zajedno ostvarili ovaj najprestižniji kulturni događaj u Hrvatskoj.

# # #
Karla Labaš
Ured za odnose s javnošću i marketing

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.