Input your search keywords and press Enter.

Placa i prodaja ribe za Mokošicu i Komolac?

Zeleni Forum, Eko centar Zeleno Sunce & Eko Omblići šalju otvorena zamolbu u ime stanovnika Rijeke dubrovačke na adrese Stožera civilne zaštite Grada Dubrovnika i Stožera civilne zaštite DNŽ:
Placa i prodaja ribe bi trebala biti i u Mokošici i u Komolcu. Isto tako i dezinfekcija ulica, ulaza zgrada, dvorišta, stubišta i liftova, te dijeljenje medicinskih zaštitnih maski svim stanovnicima Rijeke dubrovačke – ŽURNO!

Poštovani,
Na naše zelene kontakte ovih dana primamo prigovore stanovnika cijele Rijeke dubrovačke koja je također dio Grada kako bi placa (može i u drvenim kućicama) i prodaja ribe trebala biti i u Novoj i u Staroj Mokošici te u Komolcu, s čime se u potpunosti slažemo. Na ovom području živi cca 15.000 stanovnika i mislimo da je prednje zaista potrebno.
Uz to bismo zamolili da se čim prije počne sa dezinfekcijom ulica, ulaza zgrada, ulaza kuća, stubišta, lftova kao što se čini to ovih dana u obližnjem Metkoviću.
Što se tiče nabave pravih medicinskih maski i dezinfekcijskih sredstava građani nam dojavljuju kako ih nema u ljekarnama izuzev nešto dezinfekcijskih sredstava koja su prilično skupa. Stanovnici Rijeke dubrovačke predlažu da se kada počne proizvodnja medicinskih maski u Hrvatskoj, prave medicinske maske dijele besplatno!
Na kraju bismo pohvalili Podstožer Civilne zaštite Mokošice, Rijeke dubrovačke koji u ovim teškim danima ugroze od Corona virusa s ljubavlju brinu o životima nas stanovnikaa cijele Mokošice odnosno Rijeke dubrovačke.

!Corona virus ćemo pobjediti!

Predsjednica Eko centra Zeleno Sunce, Mokošica: Jadranka Šimunović

kirurška maskica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *