Input your search keywords and press Enter.

Festival Ana u Gradu nastavio se i druge večeri sjajnim interpretacijama klasične glazbe.

Oliver Poole, mladi pijanist iz Londona, u palači Sponza oduševio je sve prisutne svojim bravurama. Na svoj jedinstven i vrlo dinamičan te razigran način približio je publici Wagnera, Stravinskog i Gershwina, no i odsvirao nekoliko autorskih skladbi.

Iako su mu svega 23 godine, vrlo je talentiran pa ga je BBC od milja nazvao “mladi Rubinstein”, a Lang Lang za Olivera kaže da je odsvirao najboljeg Gershwina kojega je ikada čuo. Do sada je nastupao na mnogim svjetskim pozornicama i krase ga, uz karizmu i poseban talent za improvizaciju.

Osim što je sjajan glazbenik Oliver je i vrlo angažiran u dobrotvornom radu pa je sa samo 17 godina osnovao dobrotvornu inicijativu Siberian Appeal. Skladao je djela za nagrađivane predstave, pop zvijezde, međunarodne TV kampanje, svjetski poznate vizualne umjetnike, međunarodne dobrotvorne akcije i inicijative, a upravo piše skladbu koja će postati novi single Biance Nicholas koja je predstavljala Veliku Britaniju na natjecanju za Euroviziju prije 3 tjedna.

Hana Klain, Ana Rucner’s PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)