Input your search keywords and press Enter.

Paul van Dyk za početak ljetne sezone u Revelinu

Subotnja noć, 3. lipnja, od 23 sata počinje zagrijavanjem i pripremom stopala za povratak njemačkog majstora Paul van Dyka.

Paul je jedan od onih kojima je elektronika bacila mrežu oko života putem radio valova, a 90-e su ga već provele kroz toliko pultova da većina može o njima samo sanjati. Za Grammyja nominirani umjetnik i onaj koji je dva puta sjedio na tronu DJMagovih Top 100, sidro je bacio u trance vodama. Nepopravljivi je radoholičar i istraživač koji godišnje obleti zemlju 16 puta i jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti time da je odjednom zasvirao za milijunsku publiku.

Dok ga remix putevi vode u suradnje s apsolutnim plemstvom glazbe poput Madonne, Depeche Modea, U2-a i Linkin Parka, stvara ime koje se jednako slatko šapuće u mračnim podrumima i podno festivalskih bina, a ugled koji ono donosi nemilosrdno ujedno koristi ne bi li se borio za socijalnu i političku pravdu.

Revelin je pripremio i posebne PROMO ulaznice po cijeni od 100 kuna, koje su dostupne samo u uredu CC Revelin, a ograničen im je broj.

Za Paulov poker povratak u Dubrovnik ulaznicu po regularnoj cijeni od 150 kn možete uloviti na sljedećim lokacijama:

Caffe Bar “CASABLANCA”

Caffe Bar “MICRO”

Caffe Bar “LAUS” Mercante centar

Caffe Bar “WHAT’S UP”

Caffe Bar “Brazil” Dvori Lapad

URED CC REVELIN – Vukovarska 30 (Zgrada duhana) – pon do pet od 09 – 16 SATI i subotom od 09-14 SATI.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *