Input your search keywords and press Enter.

OVAJ TJEDAN NA TRGU OD FONTANE OČEKUJE NAS SMIJEH DO SUZA

Nakon prošlog petka kada je talentirana Mija Dimšić svojim koncertom okupila brojne posjetitelje Babinog kuka, ovog tjedna pozornica na Trgu od fontane ugostit će četiri mušketira iz Studija Smijeha Split koji će svojim humorom osvojiti srca Dubrovkinja i Dubrovčana. Tako će sve okupljene ovog petka s početkom u 21 sat zabavljati Tomislav Primorac, Ante Travizi, Ivica Lazaneo i Josip Škiljo izvodeći stand up comedy show „Ta divna splitska stand up noć“, a ulaz i parking bit će besplatni za sve posjetitelje.

 

Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi.

Ante Travizi je 20 “i nešto“ godišnjak rodom iz Splita. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand up-a, a hrana mu je najdraža tema razgovora.

 

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. „Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki“, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Josip Škiljo je ljubitelj adrenalina, zbog čega vozi bicikl po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

 

Ovog tjedna na Babinom kuku nastavljaju se i besplatne Open Air Cinema projekcije u parku Maslinata gdje će se ovog četvrtka u 21 sat prikazati „Gnomeo i Julija“, najveća ljubavna priča o vrtnim patuljcima sinkronizirana na hrvatski jezik, a u nedjelju s početkom u isto vrijeme obiteljski film „Smisao života jednog psa“ koji će oduševiti sve ljubitelje životinja.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *