Input your search keywords and press Enter.

Otvorenje izložbe: ‘Planet zabave’

– akademskog slikara Tomislava Ostrmana, u umjetničkoj galeriji Luna+Sol u Hotelu Dubrovnik Palace u četvrtak, 9. travnja s početkom u 19 sati.
Tijekom travnja i svibnja hrvatski slikar mlađe generacije Tomislav Ostrman predstavit će se izložbom ‘Planet zabave’. Ostrman kroz svoje stvaralaštvo istražuje prirodni fenomen zviždanja koji je pretočio i utjelovio u priču koja se zove „Planet Fućkalica“ (The Planet of Whistlers). Glavni lik te priče je mornar koji predstavlja idealnog čovjeka čistih i pozitivnih misli. Ostrmanovo slikarstvo se bavi utopijom, optimizmom i humorom, stoga ga kritičari nazivaju „Slatkom utopijom“. Do sada je imao mnogo zapaženih izložbi, a radovi mu se nalaze u zbirkama u Hrvatskoj i inozemstvu.
Veselimo se Vašem dolasku!

Više o galeriji Luna + Sol:
Hotelom Dubrovnik Palace dominira art-koncepcija uređenja u kojem je izložen i stalni postav s oko 1000 umjetnina najpoznatijih hrvatskih autora. Galerija umjetnina Luna + Sol kulturni je punkt unutar Hotela koji promovira umjetnost kroz izložbe renomiranih hrvatskih i svjetskih umjetnika, ali i afirmira prepoznate mlade talente.
Cilj Galerije je prezentirati suvremenu umjetnost, sudjelovati u svjetskim kulturnim zbivanjima, te kroz interakciju s lokalnim stanovništvom i mnogobrojnim inozemnim posjetiteljima obogaćivati kulturnu ponudu Dubrovnika. Galerija djeluje kao multimedijalni prostor u kojem se izlažu slike, skulpture, crteži, umjetničke fotografije i instalacije.

ZRINKA MARINOVIĆ
PR Manager
ADRIATIC LUXURY HOTELS