Input your search keywords and press Enter.

Otvorena ginekološka ambulanta u Župi

Jučer je u Župi dubrovačkoj svečano otvorena Ginekološka ambulanta Doma zdravlja Dubrovnik u kojoj će od ponedjeljka 12. rujna raditi Nina Lale Jurić, dr.med specijalista ginekologije i opstetricije.

Svečanom otvaranju uz ravnatelja Doma zdravlja Dubrovnik Branka Bazdana i glavnu sestru prisustovali su i načelnik općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli, zamjenik župana Davorko Obuljen, te pročelnik upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb županije Dario Kulišić. Uz pozvane goste svečanost su uveličali prijatelji i kolege,te zaposlenici ambulanta u Župi dubrovačkoj.

Ravnatelj Branko Bazdan je istaknuo da se uspjelo u dogovorenom vremenu ispuniti svi zakonski preduvjeti za otvaranje ginekološke ambulante, kako je prethodno bilo i najavljeno nakon završenog obnavljanja zgrade početkom ove godine.Važno je istaknuti da su Dom zdravlja Dubrovnik,Općina župa dubrovačka i Dubrovačko neretvanska županija za otvaranje i opremanje jedne ovakve ambulante izdvojili oko 800 000 kn.Ambulanta je opremljena suvremenim UZV aparatom 4D te svom ostalom medicinskom opremom za rad ovakve ambulante.Svečanosti je nazočila i dr Lale Jurić koja se zahvalila svima skupa na dobrodošlici, te se posebno zahvalila ravnatelju Doma zdravlja na ukazanom povjerenju istaknuvši kako se i ona u Župi djelom osjeća kao doma.

DOM ZDRAVLJA DUBROVNIK

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *