Input your search keywords and press Enter.

Otvoren Super Konzum u novom SUB City trgovačkom centru u Župi

U četvrtak 3. rujna, u Župi dubrovačkoj, u sklopu novog SUB City trgovačkog centra, otvorena je Super Konzum prodavaonica, ujedno najveća prodavaonica Konzuma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u kojoj će raditi 60 zaposlenika.

Super Konzum prodavaonica u SUB City centru uređena je u skladu s nedavno predstavljenim novim Konzumovim standardima, a posebnosti ovog prodajnog prostora površine 2.200 m2 odnose se najviše na svježe odjele. Osim mesnice, pekarnice, delikatese i gastro odijela, kupcima će na raspolaganju biti i prva Konzum ribarnica na ovom području. Tamo će kupcima biti ponuđen široki izbor domaće, svježe ribe i plodova mora, ali i već filetiranih i očišćenih riječnih i morskih specijaliteta. U okviru ove prodavaonice kupcima će na raspolaganju biti i 11 blagajni te veliko parkiralište trgovačkog centra.

Prateći potrebe svojih kupaca Konzum ulaže značajna sredstva u uređenje i modernizaciju prodajnih prostora diljem Hrvatske. Dozrjevaonice mesa, odjeli ekološki uzgojenog voća i povrća, internacionalna i zdrava hrana, Dream Factory odjel igračaka kao i široka ponuda neprehrambenog asortimana novi su Konzumovi standardi kvalitete prisutni i u ovoj Super Konzum prodavaonici u SUB City centru.

SUB City prvi je veliki trgovački centar u Dubrovačkoj-neretvanskoj županiji, koji se prostire na više od 23.000 m2 prostora. Novi centar smješten je na magistralnoj cesti prema Zračnoj luci Ćilipi, 10 kilometara od centra Dubrovnika. Uz prvi Super Konzum, u Centru će svoje poslovne prostore imati Farmacia, Carpisa Yamamay, DM, Muller, H&M, New Yorker, CCC, Tom Tailor, Bleu Homme, Mass, Ohridski Biseri, Sportvision, Optika Anda, Anda Store te niz ugostiteljskih objekata.

U SUB City centru građani grada Dubrovnika i okolice, kao i njihovi gosti, dobili su novo mjesto kvalitetne i ugodne kupnje i moderan trgovački centar koji ovom kraju nedostaje te koji daje značajan doprinos kvalitetnoj turističkoj i maloprodajnoj ponudi Dubrovačko – neretvanske županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.