Input your search keywords and press Enter.

Otvara se blagajna Igara u Festivalskoj palači

Ulaznice za gotovo sedamdeset dramskih, glazbenih, baletnih i drugih programa 67. Dubrovačkih ljetnih igara od sutra su dostupne na blagajni u prizemlju Festivalske palače na adresi Od Sigurate 1.

Blagajna će biti otvorena svakim danom od 10:00 do 18:00 sati, a od 1. srpnja od 9:00 do 21:30 sati kad će biti otvoren i drugi prodajni ured, u Kulturno-informativnom centru u Luži.

Igre su i ove godine svim stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije omogućile ostvarivanje popusta od 30% pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima za sve festivalske programe. Vjernim posjetiteljima omogućeni su paket popusti. Naime, prilikom kupnje ulaznica za dvije dramske odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se pravo na gratis ulaznicu za jedan reprizni dramski, odnosno jedan glazbeni program po izboru. Uz to, nositelji Europske iskaznice za mlade ostvaruju popust od 30% na maksimalno dvije ulaznice po jednoj izvedbi.

Sve upite vezane za kupnju ulaznica zaprima Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 123.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.