Input your search keywords and press Enter.

OTP banka donira još 1,4 milijuna kuna bolnicama diljem Hrvatske

OTP banka d.d. donirala je dodatnih 1,4 milijuna kuna bolnicama u raznim krajevima Hrvatske, za pomoć u suočavanju s izvanrednim mjerama u borbi protiv Covid-19 virusa.

 

Donacijom od po 200 tisuća kuna općim bolnicama u Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Sisku i Puli nastoji se pomoći svim zdravstvenim djelatnicima i bolnicama u nabavci nužnih materijala i opreme.

 

Bolnice će sredstva iskoristiti za nabavku respiratora, zaštitne opreme, kreveta i svega ostalog što im  je trenutno najvažnije i najhitnije za nastavak njihovog hvalevrijednog rada u zaštiti našeg zdravlja.

 

„Sa željom da olakšamo iznimne napore koje u ovom vremenu ulažu zdravstveni djelatnici odlučili smo nastaviti s donacijama bolnicama diljem Hrvatske. Imamo potrebu pomoći našim sugrađanima u zajednicama u kojima radimo i živimo. Stoga je ovo najmanje što možemo učiniti kako bismo im zahvalili i još jednom pokazali jedinstvo u teškim trenucima“, izjavio je Balázs Békeffy, predsjednik Uprave OTP banke d.d.

 

Ravnatelji općih bolnica zahvalili su OTP banci na donacijama istaknuvši kako cijene pružanje pomoći kojom OTP banka pokazuje humanost i partnerstvo u ostvarenju zajedničke misije očuvanja zdravlja svih ljudi.

 

 

OTP banka neposredno nakon potresa koji je zadesio Zagreb donirala je KBC Zagreb te KBC Sestre Milosrdnice s 1,5 milijunakuna za pomoć u sanaciji nastale štete i što bržem osposobljavanju prostora navedenih centara za nastavak neometanog rada

 

 

Silvija Bareša

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *