Input your search keywords and press Enter.

Otkazan koncert Lane Kos: talijanske kancone i arije će izvoditi Domagoj Dorotić

Zbog bolesti umjetnice, otkazuje se koncert Lane Kos najavljen za 1. kolovoza, a umjesto nje u atriju Kneževa dvora na isti će dan, u subotu, 1. kolovoza s početkom u 21:30 sati nastupiti tenor Domagoj Dorotić uz pratnju Lane Bradić na glasoviru i izvesti talijanske kancone i odabrane arije iz opera talijanskih skladatelja.

Domagoj Dorotić solist je opere HNK u Zagrebu i nositelj glavnih tenorskih rola, a imao je čast pjevati hrvatsku himnu na svečanosti u povodu primanja Hrvatske u Europsku uniju. Festivalskoj publici predstavio se prvi puta ove godine kad je nastupio na koncertu ispred crkve sv. Vlaha uz baritona Leona Košavića i Slovensku filharmoniju pod ravnanjem Uroša Lajovica te također na Svečanom otvorenju ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara, kad je s vrha Orlandova stupa izveo Nessun dorma, ariju kojom je oduševio publiku. Publika će 1. kolovoza u Dvoru ponovno moći čuti Dorotićevu izvedbu te poznate arije iz Puccinijeve opere Turandot, kao i arije E lucevan le stelle i Recondita Armonia iz Puccinijeve opere Tosca, ali i talijanske kancone O Sole Mio, Santa Lucia, Torna a Surriento, Te voglio bene assaje i duge.

Povrat novca za već kupljene ulaznice za otkazani koncert Lane Kos može se ostvariti na blagajni u Festivalskoj palači, Od Sigurate 1. Ulaznice je također moguće samo zamijeniti za novonajavljeni nastup tenora Domagoja Dorotića. Sve informacije vezane za to, dostupne su na: 020/ 326-107 i 020/ 326-123.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *