Input your search keywords and press Enter.

U četvrtak, 19. prosinca 2019., u hotelu Lero održana je sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika na kojoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda, rezimirana uspješna 2019. godina i usvojen Program rada i financijaski plan za 2020.godinu.

Pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more, Marko Miljanić, pozdravio je sve prisutne te otvorio sjednicu, a direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romana Vlašić,prezentirala je i prikazala uspješne rezultate i povećanje turističkog prometa, istaknula uspješno produljenje sezone i promociju Dubrovnika u zimskom razdoblju. Također je izdvojila promociju na cjelogodišnjim tržištima, razvoje novih projekata, uspješne suradnje s aviokompanijama koje nas trenutno povezuju sa sedam destinacija te je uz ostale kampanje istaknula vrlo bitnu suradnju s British Airwaysom s kojima je ugovoren dodatni, treći let tjedno tijekom zime, a ljeti se letovi povećavaju s planiranih 12 na 14 letova tjedno.

Na skupštini su jednoglasno usvojene točke dnevnog reda, usvojen Rebalans financijskog plana za 2019. godinu te Program rada i Financijski plan za 2020.godinu.

Ova godina je rekordna za Dubrovnik te su  ostvareni rekordni rezultati turističkog prometa. “Ne samo da smo ostvarili rekordne rezultate u samom srcu sezone, kad smo imali povećanja od 2-3 posto, ovisno o mjesecu, nego su ključna povećanja ostvarena u razdobljima pred i post sezone, odnosno tijekom zime. Dosad smoostvarili preko 4 milijuna i 400 tisuća noćenja, što je 6 posto više.”– istaknula je Romana Vlašić.

 

Turistička zajednica grada Dubrovnika

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *