Input your search keywords and press Enter.

Održana autorska večer Duške Mušić

Prvi tjedan obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige Dubrovačke knjižnice zaključile su autorskom večeri Duške Mušić u subotu, 21. listopada, u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

U društvu književnice iz Splita, Natali Šarić Trkulje i pjesnikinje iz Karlovca, ĐurđiceMarinić autorica je predstavila svoje dvije zbirke kratkih priča „Valunzi“ i „Mamac zalignju“, a riječ je o erotskim pričama duhovitog sadržaja i duboke psihološke drame.

„Duška Mušić rođena je 1955. godine u Metkoviću, umirovljenica je i živi u Pločama. Svojim hrabrim ispisom erotskih priča, inspiriranih čestim događanjima na društvenim mrežama, zabilježila je dio nove stvarnosti koja uistinu postoji, ali se o tome šuti. Napisane priče pisane su razmišljanjem zrele žene, one jesu erotika, ali nisu pornografija. Njezine priče podloga su za socijalno ispitivanje današnje stvarnosti pojavom društvenih mreža i mogućnosti upoznavanja i spajanja ljudi. Priče su pisane osobitim stilom, ponekad i izvan pravopisnih normi, kako se inače i piše na društvenim mrežama, ali su stvarne i životne.“ – komentar je urednika knjige „Valunzi“ Zdravka Odorčića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *