Input your search keywords and press Enter.

Odavanje počasti poginulim braniteljima uoči Dana dubrovačkih branitelja

Uoči Dana dubrovačkih branitelja i obljetnice najtežeg napada na Dubrovnik 6. prosinca 1991. godine predstavnici Grada Dubrovnika jučer su položili vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježjima na gradskom području.

Zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić, gradski vijećnici Emilio Puljizević, Ivo Lučić i Pero Milković položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i Zatonu.

Poginulim braniteljima pred spomen obilježjima u Komolcu, u Mokošici i Novoj Mokošici te na Osojniku poklonili su se predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, gradski vijećnik Blaž Pezo i privremena pročelnica UO za kulturu i baštinu Ana Hilje.

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, privremena pročelnica UO za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju  Zrinka Raguž i gradski vijećnik Marijo Bekić zapalili su svijeće i položili vijence kod spomen obilježja ispred broda sv. Vlaho te na Bosanci i Strinčjeri.

Izaslanstva Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ovim činom odali su počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima na dubrovačkom području tijekom Domovinskog rata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *