Input your search keywords and press Enter.

Počast poginulim dubrovačkim braniteljima

Program obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjice uspješne obrane Grada nastavljen polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kraj spomen obilježja na širem području Grada u znak sjećanja na sve branitelje koji su svoj život dali za obranu slobode Grada i Republike Hrvatske.

 

Predstavnici Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz rata položili su vijence i upalili svijeće kod spomen obilježja na Mrčevu, Gromači, Trstenome i Zatonu. U ime Grada Dubrovnika vijence su položili i svijeće upalili gradski vijećnici Olga Muratti i Ivo Lučić, predstavnici mjesnih odbora te predstavnici udruga proisteklih iz rata.

Kod spomen obilježja u Komolcu, Novoj Mokošici, Staroj Mokošici i na Osojniku, u znak sjećanja vijence su položili i svijeće upalili pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Igor Deranja, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Mato Franković i predstavnici mjesnih odbora.

Kod spomen obilježja kod broda sveti Vlaho te spomen obilježja na Bosanci i Strinčjeri vijence su položili i svijeće upalili pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Vlaho Margaretić, pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Anita Burić te gradski vijećnik Marko Potrebica kao i predstavnici mjesnih odbora i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.