Input your search keywords and press Enter.

Od ponedjeljka Ulicom Frana Supila uz uobičajeni režim prometovanja, završni sloj asfalta čim vremenske prilike dopuste

Od ponedjeljka, 5. ožujka 2018. godine od 7.00 sati stavit će se van snage trenutna privremena regulacija prometa u Ulici Frana Supila te će se promet svih vozila vratiti na uobičajeni režim prometovanja, tj. dozvolit će se prometovanje svim vozilima Ulicom Frana Supila uz povećan oprez pri kretanju. 

Naime, zbog izrazio nepovoljnih vremenskih uvjeta kako ovog, tako i prošlog tjedna, završni radovi na sanaciji asfaltnog kolnika Ulice Frana Supila nisu mogli biti izvedeni u za to predviđenom roku, odnosno do dana 28. veljače.

Da bi se sanacija kolnika Ulice Frana Supila privela kraju preostali su tek radovi na polaganju završnog sloja asfalta, a za čije je izvođenje nužno suho vrijeme kao i sama temperatura zraka iznad 10°C, a što ovog tjedna nije bio slučaj.
Za završetak radova potrebna su dva radna dana i isti će biti završeni čim vremenski uvjeti dopuste izvođenje ove vrste radova.

Grad Dubrovnik zahvaljuje građanima na razumijevanju i strpljenju, no vremenske prilike su nešto na što nije moguće utjecati. Pravovremeno ćemo putem medija obavijestit sve stanovnike o pojedinim izmjenama tj. o ukidanju ili uspostavi privremene regulacije prometa na navedenome dijelu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.