Input your search keywords and press Enter.

Objavljen javni poziv za iskaz interesa za realizaciju projekta „Sklonište za životinje“

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić objavio je danas Javni poziv za iskaz interesa za realizaciju projekta „Sklonište za životinje“.

Predmet neobvezujućeg javnog poziva je iskazivanje interesa dostavom pisma namjere za realizaciju projekta izgradnje i gospodarskog korištenja „Skloništa za životinje“ kako bi se ispitao interes za realizaciju projekta i utvrdili uvjeti projekta i uvjeti za moguće raspisivanje obvezujućeg javnog poziva. Svrha projekta je izgradnja i rad objekta u kojem se sukladno pozitivnim propisima smještaju i zbrinjavaju napuštene i izgubljene životinje te gdje im se osigurava potrebna pomoć.
Pismo namjere s iskazom interesa mogu dostaviti domaće i strane pravne osobe, u pisanom obliku u zatvorenoj omotnici na adresu: GRAD DUBROVNIK, Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu, Ćira Carića 3, 20 000 Dubrovnik, s oznakom Pismo namjere „Sklonište za životinje“ i upozorenjem „ne otvarati“. Rok za podnošenje pisma namjere je najkasnije 60 dana od dana objave javnog poziva za iskaz interesa. Svi zahtjevi za dodatnim pojašnjenjem ovog  javnog poziva mogu se uputiti na e-mail: komunalno@dubrovnik.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *