Input your search keywords and press Enter.

Dojmovi o Dubrovniku i važnost izravne avionske linije Istanbul – Dubrovnik temom su priloga objavljenih nakon putovanja za inozemne novinare koje su zajednički organizirali Turkish Airlines i Turistička zajednica grada Dubrovnika , uz potporu Glavnog ureda HTZ-a od 10. do 12. svibnja.

Emitirana je TV emisija u Turskoj, a objavljeni su i blogovi u Maleziji, što će definitivno doprinijeti uspješnosti nove linije koja će prometovati tijekom cijele godine i od velike je važnosti upravo za zemlje Dalekog i Srednjeg istoka. Na ovom press-putovanju boravilo je 39 inozemnih novinara iz Turske, Kanade, Taiwana, Malezije, Koreje i Japana, kojim se promovirao Dubrovnik – nova 186 destinacija najuspješnije europske avio-kompanije.

TV novinarka Ozlem Tunca, snima putopisne emisije Dunyayi Geziyorum na vrlo specifičan način – putujući s obitelji – suprugom snimateljem i malom bebom, a 29. svibnja objavila je emisiju o Dubrovniku na turskoj TV postaji Kanal 7 , koja se emitira svake nedjelje u prestižnom terminu u 15 sati.

http://www.kanal7avrupa.com/yasam/ozlem-tunca-ile-dunyayi-geziyorum

Nastavno je i link na objave u Maleziji, na blogu agencije iz Kuala Lumpura – Sedunia travel, s preporukama za posjetu Hrvatskoj i Dubrovniku, koji će biti objavljivan u nekoliko nastavaka.

http://blog.seduniatravel.com/post/144641922925/walking-the-walled-city-part-i

U predstojećem periodu očekujemo i daljnje objave naših gostiju koji su stigli inauguralnim letom iz Istanbula.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *