Input your search keywords and press Enter.

Obavijesti iz župe Svih Svetih u Blatu o proslavama u ovom tjednu

Četvrtak, 22. 6. – Dan molitve i posta za posvećenje svećenika

Dan molitve i posta za posvećenje svećenika i molitva za nova duhovna zvanja u Dubrovačkoj biskupiji slavi se u četvrtak, 22. lipnja. Toga dana u župi Svih Svetih u Blatu održat će se euharistijsko klanjanje u samostanskoj kapelici Krista Kralja poslije mise s početkom u 20 sati.

Petak, 23. 6. – Proslava Srca Isusova u župi Svih Svetih Blato

U petak, 23. lipnja je svetkovina Presvetog Srca Isusova. Proslava ovog blagdana u župi Svih Svetih u Blatu započet će u 20 sati procesijom preko Zlinjaje, a poslije procesije slijedi misa za sve žive i umrle članove Bratovštine Svete Vincence koja je pod zaštitom Srca Isusova.

Subota, 24. 6. – Misa na Brnistrovi

U subotu, 24. lipnja je svetkovina svetog Ivana Krstitelja i spomendan Bezgrešnog Srca Marijina. Tog dana u 10 sati slavit će se misa na Brnistrovi, u župi Svih Svetih u Blatu.

Nedjelja, 25. 6. – Misa za domovinu

Na Dan državnosti u nedjelju, 25. lipnja župnik don Željko Kovačević služiti će misu za domovinu u župnoj crkvi Svih Svetih u 9 sati, a prije toga bit će polaganje vijenca pred Spomen križ u groblju Svetog Križa u Blatu u 8.30 sati.

Nedjelja, 25. 6. – Misa u obnovljenoj crkvici sv. Vinka Fererskog u Prigradici

Na 12. nedjelju kroz godinu, 25. lipnja biti će služena misa u obnovljenoj crkvici sv. Vinka Fererskog u Prigradici u 10.30 u župi Svih Svetih u Blatu.

Nedjelja, 2. 7. – Proslava sv. Petra u Triportima

U povodu blagdana sv. Petra u nedjelju 2. srpnja slavit će se misa misa u kapelici sv. Petra u uvali Triporti s početkom u 18 sati u župi Svih Svetih u Blatu.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *