Input your search keywords and press Enter.

Posebna regulacija prometa za Dubrovački međunarodni polumaraton i humanitarnu utrku 5K

Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u razdoblju od 27. do 30 travnja 2017. godine, a manifestacija obuhvaća nekoliko događaja.

Subota 29. travnja rezervirana je za Dječju utrku koja se trči na Stradunu te Utrku dubrovačkim zidinama.

Središnji dio manifestacije Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u nedjelju 30. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Na obje utrke će sudjelovati više od dvije tisuće trkača iz Hrvatske i inozemstva.

Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, ovim putem obavještavamo sugrađane da će u nedjelju 30. travnja za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 09 do 13:30 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

Foto: www.croatia.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *