Input your search keywords and press Enter.

Kretanje unutar povijesne jezgre za vrijeme Dubrovačkog polumaratona

Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u razdoblju od 27. do 30 travnja 2017. godine.

Ovim putem, Grad Dubrovnik obavještava javnost kako će tijekom trajanja manifestacije na snazi biti posebni uvjeti koji će povremeno vrijediti za kretanje pješaka i vozila unutar povijesne jezgre vodeći računa da se kretanje unutar povijesne jezgre odvija uz što manje ometanja, a građani se mole na prilagodbu privremenoj regulaciji prometa.

U subotu, 29. travnja, na Stradunu će se održati Dječji dan koji uključuje utrku Stradunom za naše najmlađe sugrađane kao i utrku Dubrovačkim zidinama. Središnji dio manifestacije Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u nedjelju 30. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Na obje utrke će sudjelovati gotovo 2000 trkača iz Hrvatske i inozemstva.

Tijekom ova dva dana Stradun će biti zatvoren za promet vozila od 08:30 sati, osim vozila hitnih i interventnih službi. Posebna napomena odnosi se na dostavna i opskrbna vozila, koja će u subotu, 29. travnja, do 08:30 sati morati napustiti povijesnu jezgru, a u nedjelju najkasnije do 8:00 sati.

Obavještavaju se i vlasnici trgovina kao i ugostiteljskih objekata kako će tijekom trajanja manifestacije, odnosno petak i subotu u noćnim satima otpad biti moguće odložiti na predjelu iza Katedrale gdje će biti postavljeni dodatni spremnici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *