Input your search keywords and press Enter.

Novi noćni klub u Gružu zabrinuo Gružane zbog neriješenih komun. problema!

Otvoreni apel Vodovodu i Komunalnim službama Grada:
Muke Gružana zbog novog noćnog kluba na Solskoj bazi u Gružu!

Zašto novi noćni klub na Solskoj bazi nije riješio svoje komunalne probleme – pitaju nas zabrinuto preko našeg Zelenog telefona Eko Fona 020/453-850 posljednjih mjesec i pol dana građani Gruža i Kantafiga. Žale nam se kako je izgleda ovaj noćni klub svoju kanalizaciju pripojio na oborinske vode Gruža!?
O ovome komunalnom problemu, što može izazvati uslijed kiša što dolaze velike problemu u plavljenje Gruža i Kantafiga smo apelirali u dva tri navrata preko naše Fb stranice FB Eko centar Zeleno Sunce i Eko Omblići ali izgleda uzalud. Građani Gruža i Kantafiga nam se i dalje jadaju kako su svugdje zvali ali nikako da se riješi ovaj problem!
Stoga otvoreno molimo Vodovod i Komunalne službe Grada da ispitaju ovaj slučaj s noćnim klubom na Solskoj bazi u Gružu i čim prije ga riješe te nas o tome pismeno obavijeste.
Ujedno bismo zahvallili svim našim sugrađanima koji nam se s punim povjerenjem javljaju svakodnevno na naš Zeleni telefon Eko Fon 020/453-850.
Evo ove godine na Svjetski dan okoliša 5. lipnja 2019. naš Zeleni telefon Eko Fon je ušao u 20. godinu postojanja što nije baš malo, zar ne? Na Zeleni telefon Eko Fon dobijamo prijave naših građana prosječno jednu do dvije dnevno!

Voditeljica Zelenog telefona Eko Fona: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *