Input your search keywords and press Enter.

Novi Dječji vrtić ‘Pčelica 3’ počeo s radom, obišao ga Vlahušić

Gradonačelnik Vlahušić u pratnji svoje zamjenice Šimac Bonačić obišao je jutros novi Dječji vrtić „Pčelica 3“ u Staroj Mokošici u čije je uređenje i opremanje gradska uprava uložila 600 tisuća kuna, a počeo je s radom početkom ovog mjeseca.

U vrtić je upisano četrdeset petero malih Mokošana, zaposlene su četiri odgajateljice i jedna kuharica. Gradonačelnik je istaknuo kako posebno veseli što su ovo dvije nove grupe u Staroj Mokošici uz dosadašnje četiri. Uz prošlogodišnji novi vrtić u POS-u i prijašnje vrtiće zadovoljene su sve potrebe mališana u obje Mokošice za vrtićkim smještajem.

Nastavak je ovo ulaganja Grada Dubrovnika u infrastrukturu u predškolskom odgoju i osiguravanja primjerenih uvjeta po pristojnim cijenama. Trenutno je na razini Grada 25 djece na čekanju za upis, a namjera Grada je iduće vrtićke godine upisati svu djecu čiji roditelji iskažu interes za tim.

Don Ivica Pervan uputio je riječi molitve i blagoslovio prostore novog vrtića, a gradonačelnik Vlahušić uručio je djeci na poklon cd-player.

Stalna skrb o mladim naraštajima strateško je opredjeljenje gradske uprave, koja u okviru svojih mogućnosti ulaže velika materijalna sredstva i rad kako bi se osigurali uvjeti za kvalitetno odrastanje i sazrijevanje mladih u pozitivno orijentirane građane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *