Input your search keywords and press Enter.

Nova brzobrodska linija Dubrovnik – Split

U ponedjeljak 12.06.2017 počinje s prometovanjem nova brzobrodska linija Split-Dubrovnik-Split

Brzobrodski servis Kapetan Luka uspostavlja novu liniju između Splita i Dubrovnika, uz dvije nove luke pristajanja Bol na Braču i Makarsku

Počevši od 2014. brzobrodski servis Kapetan Luka svake godine unaprjeđuje svoju flotu na liniji Split – Dubrovnik – Split. Ove sezone očekujemo najveći napredak uvođenjem bržeg i modernijeg broda na novoj liniji.

Dubrovčanima, Splićanima i otočanima je dobro poznata linija kompanije Kapetan Luka koja brodom Krilo STAR spaja Split i Dubrovnik pristajući na otocima. Kupovinom novog broda Krilo Eclipse, modernog trimarana maksimalne brzine plovidbe od 40 čvorova i kapaciteta blizu 500 putnika, stvorili su se uvjeti za uspostavu nove brzobrodske linije.

Tako će ove sezone počevši od 12. lipnja trimaran Krilo ECLIPSE svakodnevno ploviti na liniji Split – Bol – Makarska – Korčula – Sobra – Dubrovnik i obratno, zaključno sa 17.09.2017. Plovidba između Splita i Dubrovnika trebala bi trajati oko 4 sata i trideset minuta s polascima iz Splita u 7:30 ujutro, a iz Dubrovnika u 4:00 popodne.

Uz povoljne cijene karata, ova će linija olakšati prometovanje između Dubrovnika, otoka i Splita.

U Dubrovniku karte se mogu kupiti u Dubrovnik TRAVEL CORNER-u – Avansa Travel na lokaciji Obala Stjepana Radića 40, preko puta gata Petka gdje brod pristaje i poslovnicama Elite Travel-a.

u ime Luka Tomić

MB KAPETAN LUKA – Ivan Tomić trgovac pojedinac, ugostiteljstvo i turizam
Adresa: Poljička cesta 4, 21314 Jesenice, Hrvatska, EU
 
Tihan Milko
Avansa Travel
Travel Corner

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *