Input your search keywords and press Enter.

Nastup DNŽ na sajmu F.RE.E u Münchenu, 14.-18. veljače 2024.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu F.RE.E. u Münchenu i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 224 m2.

Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije suizlagači na štandu HTZa su PP Biokovo, Cresanka, Hadria, TZŽ Splitsko-dalmatinske, Valalta, TZG Zagreba, TZ otoka Krka, Maistra, Aminess, Jadrolinija, TZŽ Ličko-senjske, Camping Šimuni, TZŽ Zadarske, TZG Rab, Opatija Rivijera, TZŽ Šibensko-kninske, Klaster Slavonija, Camping Cres & Lošinj, Valamar, NP Plitvička jezera, Plava laguna, TZŽ Kvarner, TZG Crikvenica, jadran Crikvenica hoteli, Amadria Park Camping Trogir & Šibenik.

Na štandu će 14.2. nastupiti folklorno društvo Tempet, a sve dane trajanja sajma od 12.00 do 17.00 sati održat će se degustacija hrvatskih vina i sireva, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2023. godini posjetilo 155.276 turista iz Njemačke, a ostvarili su 687.439 noćenja. Posjetitelji iz Njemačke se već dugi niz godina nalaze na drugom mjestu po broju ostvarenih noćenja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a isti su rezultat ostvarili i u 2023. godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)