Input your search keywords and press Enter.

Eko centar zeleno Sunce & Eko Omblići: Naše dječje ljetne kreativne radionice u Mokošici su pun pogodak!
Gotovo svaki tjedan održavamo ljetne kreativne radionice s djecom i mladima Mokošice ili u Eko centru, Eko–parku Ombla ili popularnom dječjem okupljalištu Kiss. Svima se sviđaju i odaziv je odličan! A kako i ne bi kada su ljetni praznici, kada je divno toplo ljeto a i kada nema briga…. kako za školu, tako i za druge obveze.
Najviše su se zainteresirali i to djevojčice za našu jučerašnju eko-kreativnu radionicu pod nazivom: “Kako od stare majice bez šivanja napraviti bursu za kupanje!“
Već prije dogovorenog sata početka eko-radionice su svi došli i 10 minuta prije sa starim majicama pod miškom a sve iz znatiželje kako se to može napraviti bursa od stare majice bez šivanja samo s dobrim škarama.
Prvo im je pokazala naša voditeljica kako se od stare majice može napraviti bursa u samo 5 minuta a onda su se djevojčice i po koji dječak dali s škarama u akciju …. Pametne glavice brzo su shvatile i za 15 minuta već su se burse biole gotove! Svaka čast! Stvarno imamo kreativnu djecu i divno je s njima raditi.
Nakon urađenih bursi od recikliranog materijala, slijedilo je osviježenje rashlađenom dinjom i izbor naljbolje kreativne burse. Pobjednicom je proglašena Mia Marić! Bravo Mia, čestitamo od srca!
Naša slijedeća eko-kreativna rdionica će biti uskoro za 7 dana na temu zaštite ugroženog morskog konjića a iscrtavati ćemo morske konjiće ekološkim bojama platnene torbice i drvene kutijice, naravno s našim eko porukicama za njihovo očuvanje!

Ml.tajnik: Tomo Marić
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *