Input your search keywords and press Enter.

Nakon Konavljana i Župljani besplatno na Lokrum

Ravnatelj Javne ustanove Rezervat Lokrum Mario Tevšić i načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli potpisali su danas ugovor o suradnji, kojim se stanovnicima Župe omogućuju besplatni posjeti Lokrumu.

Rezervat Lokrum predao je Župi dubrovačkoj kontingent od 500 karata za Lokrum koje će Općina na način na koji sama ustroji distribuirati svojim žiteljima. Gratis pokaz, podsjetimo, mjesečno podrazumijeva četiri besplatna odlaska na Lokrum. Ovaj model prije dvije godine uveden je za stanovnike Grada Dubrovnika, dok je od kraja lipnja proširen na Općinu Konavle.

Načelnik Općine Silvio Nardelli zahvalio je na besplatnim kartama te je istaknuo kako je suradnja s Gradom vrlo dobra, pogotovo po pitanju groblja Dubac.

Ravnatelj Mario Tevšić je najavio kako će uskoro, vjerojatno već od sljedećeg vikenda uvesti liniju Cavtat-Srebreno-Lokrum. „Argosy bi za početak trebao voziti subotom, a do tada svi Župljani u vlastitom aranžmanu mogu se na brod ukrcati u Portu te tako iskoristiti svoje gratis karte“, izjavio je Tevšić.

Potpisivanju ugovora nazočio je i gradonačelnik Andro Vlahušić koji je istaknuo kako postoji izvanredna suradnja s Općinom Župa dubrovačka, ocijenivši ovaj sporazum  kao novi iskorak u poboljšanju te suradnje.

Vriejdi još istaknuti o da je inicijativu za osiguranjem besplatnih karata pokrenula Općina Župa Dubrovačka i župska udruga „Mladi za mlade“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *