Input your search keywords and press Enter.

Najave iz Biskupije

Na blagdan Svete Obitelji u nedjelju, 27. prosinca dubrovački biskup mons. Mate Uzinić predvodit će misu u Samostanu sv. Obitelji u 9.30 sati.
Na blagdan Svete Obitelji u nedjelju, 27. prosinca istoimena župa u Novoj Mokošici slavi svoje nebeske zaštitnike. Mise će biti kao nedjeljom: u 9, 10.30, 12 i 18 sati. Svečanu misu u 12 sati predslavi kotorski biskup mons. Ilija Janjić. Hodočasnčku misu u 18 sati predvodi župnik susjedne župe Velike Gospe iz Rožata dr. fra Josip Sopta.
Dan ranije, u subotu, 26. prosinca (na blagdan sv. Stjepana prvomučenika) ususret zaštitnicima župe, na misi u 10.30 sati bit će blagoslov djece. Dio je to programa Godine obitelji u ovoj župi kojim se želi zahvaliti Bogu na novorođenim životima.

Na blagdan Nevine dječice u ponedjeljak, 28. prosinca dubrovački biskup mons. Mate Uzinić posjetit će u 10 sati štićenike i djelatnike Centra za radnu terapiju „Josipovac“ u Mandaljeni. U podne će posjetiti Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe „Maslina“ u Dubrovniku.

U utorak, 29. prosinca u 9 sati biskup Uzinić će predvoditi misu u Domu za starije i nemoćne osobe „Domus Christi“ u Dubrovniku.

Na Silvestrovo, posljednji dan Stare godine, 31. prosinca u 18 misu zahvalnicu u dubrovačkoj katedrali predvodit će biskup Uzinić.

Na prvi dan građanske Nove Godine i svetkovinu Marije Bogodrodice 1. siječnja dubrovački biskup predslavi misu u katedrali u 18 sati.

Starije osobe i djelatnike u Domu umirovljenika Dubrovnik biskup Uzinić će posjetiti u nedjelju, 3. siječnja i predvoditi misu u 9. 30 sati.

Božićni koncert župnih zborova „Radujte se, narodi…“ kojeg svake godine organizira Vijeće za kulturu i glazbu Dubrovačke biskupije održat će se u nedjelju, 3. siječnja u 19.30 sati u crkvi sv. Ignacija (u jezuita) u Dubrovniku.

Na Nedjelju krštenja Gospodnjega, kojom završava božićno vrijeme, 10. siječnja dubrovački biskup mons. Mate Uzinić predvodit će u 11 sati misu u crkvi Domino u Dubrovniku.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *