Input your search keywords and press Enter.

Na Šetnici Nika i Meda Pucića odvijaju se radovi sveobuhvatnog uređenja. Tako je sukladno planiranoj dinamici, a u suradnji s Vodovodom Dubrovnik i Elektrojugom, završena ugradnja vodovodne mreže i postavljanje svih potrebnih elektroinstalacija.

 

Provedeni radovi preduvjet su za nastavak ugovorenih radova uređenja šetnice, a obuhvatili su izvođenje 150 metara nedostajuće vodovodne cijevi, postavljanje elektroenergetskog kabela, kako bi se postojeća instalacija spustila pod zemlju, te polaganje kabela za novu javnu rasvjetu.

 

U ovom tjednu započinje se s radovima proširenja šetnice na njenom najužem dijelu, a očekuje se kako će se isti izvoditi u tjednim etapama od 25 metara. Nakon završetka radova nova šetnica bit će širine 2,40 metara uz dodatnih 20 centimetara za smještaj ograde.

 

Podsjetimo, cjelovitim i sveobuhvatnim uređenjem šetnice Nika i Meda Pucića obuhvaćena je sanacija južnog podzida, uređenje partera, postavljanje novih tijela javne rasvjete, uređenje hidrantske mreže s podzemnim hidrantima, te uklanjanje stare i postavljanje nove, karakteristične i tipizirane urbane opreme.

 

Odnosi s javnostima Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.