Input your search keywords and press Enter.

MSC Seaside će se pridružiti brodu MSC Grandiosa u plovidbi Mediteranom

MSC SEASIDE ĆE SE 01.05. PRIDRUŽITI BRODU MSC GRANDIOSA NA MEDITERANU S NOVIM ITINEREROM I NOVIM LUKAMA- SIRAKUZA NA SICILIJI TE TARANTO U APULIJI

  • MSC Grandiosa će nastaviti ploviti sadašnjim itinererom zapadnim Mediteranom do kraja 5. mjeseca
  • MSC Cruises potvrđuje početak planiranih itinerera istočnim Mediteranom od 5. mjeseca te itinerera zapadnim Mediteranom od 6. mjeseca

Ženeva, Švicarska, 01.03.2021. – MSC Cruises je danas najavio da će MSC Seaside, jedan od najinovativnijih brodova kompanije, biti po prvi put raspoređen u Europi od njegove isporuke u 2017. godini te će se tako od 01.05. pridružiti perjanici flote MSC Grandiosa u plovidbi Mediteranom.

MSC Seaside će ploviti potpuno novim itinererom nudeći 7-noćna krstarenja do Genove, Vallette na Malti i Civitavecchije uz dvije nove luke – Sirakuza na Siciliji i Taranto u Apuliji. Ukrcaj će biti omogućen u svakoj od talijanskih luka.

Na brodu MSC Seaside će se također primjenjivati mjere vodećeg zdravstveno-sigurnosnog protokola u industriji koji je u primjeni još od 8. mjeseca 2020. godine. Mjere uključuju univerzalno testiranje prije ukrcaja i sredinom krstarenja, tjedno testiranje posade, socijalno distanciranje, nošenje maski za lice na javnim površinama, zaštićene posjete obali uz organizirane izlete te pojačane mjere čišćenja i dezinfekcije.

Uspješni itinerer broda MSC Grandiosa produžen je do kraja 5. mjeseca u sklopu kojeg brod posjećuje talijanske luke Genovu, Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti. MSC Grandiosa je od početka plovidbe u 8. mjesecu 2020. godine sigurno i odgovorno ugostila više od 40.000 gostiju.

Rezervacija itinerera brodova MSC Seaside i MSC Grandiosa trenutno je omogućena samo stanovnicima zemalja Schengena te Bugarske, Hrvatske i Rumunjske.

 

MSC SEASIDE ĆE PONUDITI POTPUNO NOVI ITINERER

MSC Cruises će za obje nove destinacije koje će MSC Seaside posjećivati ponuditi niz zaštićenih izleta kako bismo osigurali da gosti mogu istraživati destinacije i znamenitosti uz istovremenu zaštitu sigurnog društvenog mjehurića.

Sicilijanska luka Sirakuza debitirat će u MSC Cruisesu s izborom zaštićenih izleta kako bi gosti imali priliku otkriti bogata povijesna i arheološka nalazišta ovog područja uključujući grčko kazalište, najveće koje je ikad izgrađeno na Siciliji i jedno od najvećih grčkog svijeta, ili pak uroniti u predivan krajolik i barokne gradove gdje su snimani filmovi o svjetski poznatom inspektoru Montalbanu. Za one koji su u potrazi za savršenom panoramom nezaobilazan je posjet najvećem europskom vulkanu Etna s uzbudljivim i nezaboravnim pogledima i drevnim čudima predivne Taormine.

Grad Taranto, na samom jugu u regiji Apulija, ponudit će nešto vrlo posebno za sve one u potrazi za danom opuštanja u ovoj povijesnoj regiji. Otkrijte stari grad Taranto, prepun šarma sa svojim zavojitim uličicama i desecima crkava i palača te Nacionalnim arheološkim muzejem Taranto (MArTA) s prikazom povijesti južne Italije i korijenima kulture uz predmete koji su pripadali stanovnicima ovog područja. Uputite se u istraživanje regije Apulija i posjetite mjesto na UNESCO-vom popisu – Alberobello poznato po svojim nastambama imena trulli ili otputujte do predivnih baroknih gradova kao što su Martina Franca ili Grottaglie poznatog po zanatu izrade keramike.

MSC Seaside je predstavio inovaciju dizajna brodova za kružna putovanja kombinirajući unutarnje i vanjske prostore kako bi goste povezao s morem kao nikad prije, a sadrži više vanjskih prostora uz brojne vanjske palube i bazene. Smještena nisko na 8. palubi nalazi se jedinstvena šetnica uz more prepuna lokala za ukusne obroke, ispijanje pića, shopping, plivanje i sunčanje. Oni u potrazi za ekskluzivnosti i privatnosti tu će pronaći i MSC Yacht Club s vlastitim sadržajima privatnog kluba i cjelodnevnom uslugom batlera. Brod je posebno dizajniran za toplije vrijeme i uživanje vani na svježem zraku što ga čini savršenim brodom za početak ljeta na Mediteranu kada je klima idealna.

 

NOVOSTI O DRUGIM ITINERERIMA

MSC Cruises je danas ažurirao itinerere za početak ljetne sezone kao rezultat nedostupnosti određenih luka diljem Europe te je otkazao ostale itinerere zapadnim Mediteranom koji su predviđeni za 4. i 5. mjesec, a za koje se očekuje da će s redovnim planiranim programom započeti u 6. mjesecu.

Slično, krstarenja istočnim Mediteranom su otkazana za 4. mjesec te se nastavak redovne plovidbe očekuje u 5. mjesecu.

Svi itinereri sjeverom Europe u 4. mjesecu su otkazani.

Konačno, svi karipski itinereri su otkazani do 31.05.

Gosti na koje utječu navedene promjene će moći svoju rezervaciju prebaciti na drugo krstarenje – uključujući MSC Seaside i MSC Grandiosa na Mediteranu. Više informacija mogu potražiti kod svoje putničke agencije ili posjetiti www.msckrstarenja.com.

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.