Input your search keywords and press Enter.

MSC Cruises premješta prvu ukrcajnu luku “Grand Voyage” krstarenja broda MSC Splendida iz Šangaja u Singapur

Otkazana su naredna tri krstarenja u trajanju od 4 i 5 noći s polaskom iz Šangaja u Kini za brod MSC Splendida, raspoređen u Aziji tijekom sezone zima 2019/2020, te je brod premješten u Singapur odakle će započeti svoje 27-noćno „Grand Voyage“ krstarenje do Bliskog istoka i Europe s polaskom 14.02.

Promjene itinerera rezultat su zdravstvenog stanja u Kini zbog koronavirusa, iako nije bilo zabilježenih slučajeva među putnicima ili posadom broda MSC Splendida na dosadašnjim zimskim krstarenjima u Aziji.

Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa, rekao je: „Odluka o premještanju broda iz Šangaja u Singapur donesena je u najboljem interesu za sigurnost i dobrobit naših putnika i posade, baš kao i odluka o otkazivanju naredna tri krstarenja iz Kine.“

“Brojne velike aviokompanije su otkazale ili smanjile frekvenciju letova prema Kini, a Grand Voyage krstarenje, pomorska tradicija kada se brod premješta iz jednog kraja svijeta u drugi gdje će ploviti narednu sezonu, rezervirali su putnici s letovima iz inozemstva kako bi uživali u ovom jedinstvenom itinereru.“

„S obzirom da je Singapur postao nova ukrcajna luka, morali smo otkazati uplovljavanja u Nahu (Japan) i Hong Kong, no također smo obogatili itinerer ovog Grand Voyage krstarenja sa četiri dodatne nove luke: Langkawi, Penang i Kuala Lumpur u Maleziji te Ho Chi Minh City u Vijetnamu kako bismo stvorili novi, jedinstven doživljaj nezaboravnog krstarenja.“

Putnicima „Grand Voyage“ krstarenja koji su rezervirali krstarenje i let preko MSC Cruisesa automatski će biti rezerviran let za Singapur.

Putnici koji let nisu rezervirali preko MSC Cruisesa će morati kontaktirati svoju aviokompaniju ili putničku agenciju za povrat novca ili moguću promjenu leta za Singapur.

MSC Splendida će uploviti u Singapur u četvrtak 13.02., a gosti će se moći ukrcati na brod od 18:00h prema lokalnom vremenu. Brod će iz Singapura isploviti 14.02. u 23:00h prema lokalnom vremenu.

Za unaprijed uplaćene izlete tijekom „Grand Voyage“ krstarenja u otkazanim lukama Naha (Japan) i Hong Kong će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava na brodski račun putnika.

Krstarenja broda MSC Splendida iz Šangaja do Japana s polaskom 01.02., 05.02. i 09.02. su otkazana.

 

 

Darija Semiz

Marketing Dpt

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.