Input your search keywords and press Enter.

MSC Cruises predstavlja obogaćeni itinerer broda MSC Magnifica s novim datumom početka plovidbe

MSC Cruises je danas najavio da će njegov drugi brod koji će ponovno započeti s plovidbom, MSC Magnifica, imati još bogatiji i duži itinerer po povratku na more 19.10. s nizom od 7 krstarenja uključujući i 8-noćno božićno krstarenje s polaskom 18.12. iz Genove (Italija).
Istovremeno, kompanija je produžila trenutni program broda MSC Grandiosa do kraja godine uključujući i božićno krstarenje s polaskom 20.12. iz Genove (Italija). MSC Grandiosa nudi 7-noćna krstarenja s ukrcajem u talijanskim lukama Genova, Civitavecchia, Napulj i Palermo uz pristajanje u Valletti (Malta).
Novi itinerer broda MSC Magnifica uključivat će zapadni i istočni Mediteran: brod će iz matične luke Genove posjećivati Livorno (za posjet Firenci i Pisi), Messinu na Siciliji, Vallettu na Malti, Pirej (za posjet Ateni) i Katalolon (za posjet Olimpiji) u Grčkoj te Civitavecchiju (za posjet Rimu) prije povratka u Genovu.
Ovaj 10-noćni itinerer je osmišljen za goste koji preferiraju duža putovanja s više destinacija koje mogu posjetiti uz više vremena provedenog na moru – zahvaljujući popularnosti zaštićenih izleta koje je ova kompanija za kružna putovanja predstavila prošli mjesec u sklopu svog novog zdravstvenog i sigurnosnog protokola.
Očekuje se da će duža plovidba biti privlačna gostima koji lete iz zemalja Schengena zbog dobre zračne povezanosti s Rimom i Genovom koji su, uz Messinu na Siciliji, glavne ukrcajne luke te zbog „blizine krstarenja“ što se pokazalo dosta popularnim kod gostiju MSC Cruisesa koji žive u Italiji i susjednim zemljama.
Duža plovidba je posebno privlačna gostima koji inače krstare tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, koji imaju više vremena na raspolaganju te traže dužu alternativu već dostupnim 7-noćnim krstarenjima na brodu MSC Grandiosa.
MSC Magnifica jedan je od najpopularnijih brodova flote MSC Cruisesa, a u 1. mjesecu 2021. godine će se, već drugu godinu zaredom, otisnuti na „MSC World Cruise“ krstarenje oko svijeta.
MSC Magnifica slijedit će korake uspješnog povratka redovnoj plovidbi broda MSC Grandiosa koji trenutno plovi na svom četvrtom 7-noćnom krstarenju zapadnim Mediteranom. Perjanica flote MSC Cruisesa nastavila je s plovidbom u 8. mjesecu po primitku odobrenja nacionalnih i lokalnih vlasti Italije, Grčke i Malte za novi zdravstveni i sigurnosni operativni protokol kompanije koji je osmišljen za zaštitu zdravlja gostiju, posade i zajednica koje brod posjećuje.
Novi protokol MSC Cruisesa, koji će također biti uveden i na brod MSC Magnifica, uključuje univerzalni zdravstveni pregled svih gostiju i posade prije ukrcaja na brod, pojačane mjere čišćenja i dezinfekcije, primjenu mjera fizičkog distanciranja, nošenje maski u javnim prostorijama te korištenje tehnologije koja pruža pomoć pri identifikaciji bliskih kontakata u slučaju potrebe. Rigorozni standardi ovog protokola u svrhu očuvanja zdravlja i sigurnosti primjenjuju se i na svim izletima na obali radi zaštite dobrobiti gostiju kao i zajednica koje se posjećuju.
Povratne informacije na tisuće gostiju koji su dosad plovili na brodu MSC Grandiosa su izuzetno pozitivne, a mnogi su svoje iskustvo opisali kao jednu od najsigurnijih dostupnih opcija za odmor te hvale spremnost MSC Cruisesa da ide iznad smjernica propisanih od strane nacionalnih i regionalnih vlasti.
Kao rezultat danas najavljenog obogaćenog itinerera broda MSC Magnifica, otkazana su prethodno planirana četiri 7-noćna krstarenja iz Barija od 26.09. do 24.10.2020.
Gosti koji imaju rezervaciju na otkazanim krstarenjima će biti prebačeni na drugo krstarenje – točnije na brod MSC Grandiosa koji trenutno plovi zapadnim Mediteranom – ili će primiti kredit za buduće krstarenje uz koji mogu prebaciti čitav uplaćeni iznos za otkazano krstarenje na buduće putovanje po izboru, na bilo koji brod, bilo koji itinerer, do kraja 2021. godine.

 

 

MSC Krstarenja

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.